Plantage Buyten
Logo Logo

Welke voorzieningen zijn er?

Plantage De Sniep ligt op een fantastische plek. Lekker vrij wonen aan het water en in het groen de auto voor de deur. Binnen een kwartier ben bij je vrienden of collega’s in de stad, op de fiets of met lijn 9. In dezelfde tijd fiets je vanuit Plantage De Sniep naar het IJmeer. Wat wil je nog meer? De kinderen kunnen gewoon op straat spelen. Kan niet beter, toch?

Sporten kan volop!
Bij Plantage de Sniep zijn voorzieningen altijd dichtbij

Voorzieningen in de buurt van Plantage de Sniep

Onderwijs en zorg

In de directe omgeving vind je meerdere zorgcentra met huisartsen, tandartsen en bijvoorbeeld
fysiotherapeuten. Voor grotere ziekenhuizen ga je naar Amsterdam. Ook onderwijs is lekker in de buurt. Er is een nieuwe basisschool mét buitenschoolse opvang vlakbij Plantage De Sniep. Voortgezet onderwijs, opleidingen en universiteiten zijn goed bereikbaar met de fiets of het openbaar vervoer in Diemen of Amsterdam.

Sport en cultuur

Sport- en cultuurliefhebber? In de directie omgeving zijn op het sportpark De Diemen allerlei sportverenigingen zoals SV Diemen, Tennisvereniging TVDZ, Korfbalvereniging DKV Victoria en de honkbal vereniging TIW Survivors en de natuurijsbaan. Schaatsen kan ook op de Jaap Eden IJsbaan. Wethouder Duran Sportcentrum bied de mogelijkheid om gebruik te maken van verschillende zwemlessen. Voor het culturele leven is er het theater De Omval en verschillende balletscholen in de buurt. Eens per jaar is in mei het Loswal Festival. Het Diemer Festijn is een begrip in Diemen dat elk jaar in september plaatsvindt. Liefhebbers van klassieke muziek komen aan hun trekken bij de serie “Kamermuziek in Schuilkerk De Hoop”.

Shoppen en uitgaan

In winkelcentrum Diemerplein doe je de dagelijkse boodschappen en elke woensdag is er markt. Na een drukke dag even snel een hapje eten? Diemen heeft uitstekende restaurantjes.

Bossen en parken

Een derde van Diemen bestaat uit bossen en parken. Alle ruimte voor recreatie in het groen: fietsen,
picknicken, schatgraven en hardlopen. Snuif de frisse lucht op in het Diemerbos, recreatiegebied
Overdiemen en de Diemervijfhoek.

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?