Waar ligt Plantage Buyten?

Tussen de Jaap Havekottelaan en de Sportlaan liggen de bouwkavels in Plantage Buyten. Woon je daar dan weet je zeker dat je in een nieuwbouwwijk woont die heel goed bereikbaar is zowel met de auto, openbaar vervoer en met de fiets. Natuurlijk ben je vanuit je nieuwe huis ook zo in het centrum van Diemen, het zwembad, school en andere voorzieningen

Met de auto

De Muiderstraatweg in Diemen is dé weg die Diemen verbindt met dorpen en steden in de omgeving. Via deze route rijd je vanuit de nieuwe wijk met de auto in 5 minuten naar het centrum van Diemen en je bent zo op de A1 of de A10. Binnen 20 minuten ben je in Amsterdam, Almere of op Schiphol.

Met het openbaar vervoer

Aan de Muiderstraatweg in Diemen ligt de eindhalte en tevens keerlus van tramlijn 9. Heel handig, want via deze lijn reis je in een halfuur naar het centrum van Amsterdam. Daarnaast zijn er in de directe omgeving 2 NS-stations en is er een aansluiting op het metronetwerk.

Met de fiets

In nieuwbouwwijk Plantage De Sniep kun je veilig op de fiets stappen. Er is een aansluiting op het bestaande fietspadennet, zodat je heel gemakkelijk het centrum van Diemen bereikt. Boodschappen doen? Binnen 5 minuten ben je bij de winkels.

Te voet

In Plantage De Sniep zijn veel voorzieningen lopend bereikbaar. De basisschool en sportvoorzieningen zijn om de hoek, net als de tramhalte.

Scholen, zorg of sport? Voorzieningen in Diemen
Wonen in Diemen? Meer over Diemen