Plantage 11
Logo Logo

Wat is jouw droomwoning?

De inschrijving is gesloten!

Plantage 11

In Plantage 11 worden verschillende woningtypes gerealiseerd.  De 34 rijwoningen bestaan uit 28 tussenwoningen en 6 hoekwoningen met een oppervlakte van ca. 111 m² tot en met 140 m². De gevels van deze rijwoningen geven het project een authentiek uiterlijk in de sfeer van de Amsterdamse school. De tussenwoningen van de verschillende blokken zijn qua indeling gelijk: ruim, met een fijne tuin en een zonnig dakterras. De hoekwoningen zijn nog ruimer van opzet en hebben een grote tuin met omloop rond het huis.

Het uiterlijk van de 16 twee-onder-een-kapwoningen sluit qua sfeer helemaal aan bij de andere woningen. Ook hier is sprake van variatie in de gevels en fraaie details in het metselwerk. De twee-onder-een-kapwoningen van ca. 114 m² tot 139m² zijn ruim van opzet en hebben een tuin rondom. Parkeren kan op eigen terrein of op het centraal gelegen binnenhofje.


De inschrijving is gesloten

De inschrijving voor de 50 woningen in Plantage 11 is op 12 maart jongstleden gesloten. De belangstelling was overweldigend. Alle woningen staan onder optie of zijn inmiddels verkocht. Helaas is het niet meer mogelijk om je in te schrijven als reservekandidaat.

Lees hier meer informatie over Plantage 11.

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?