Plantage 11
Logo Logo

Wat is jouw droomwoning?

Alle woningen zijn verkocht

Plantage 11

In Plantage 11 worden verschillende woningtypes gerealiseerd: 34 rijwoningen en 16 tweekappers. De inschrijving voor de woningen is inmiddels gesloten, alle woningen zijn onder optie of verkocht. 

Er komen 34 rijwoningen, waarvan 28 tussenwoningen en 6 hoekwoningen met een oppervlakte van circa 111 m2 tot en met 140 m2. De gevels van deze rijwoningen geven het project een authentiek uiterlijk in de sfeer van de Amsterdamse school. De tussenwoningen van de verschillende blokken zijn qua indeling gelijk: ruim, met een fijne tuin en een zonnig dakterras. De hoekwoningen zijn nog ruimer van opzet en hebben een grote tuin met omloop rond het huis.

Het uiterlijk van de 16 tweekappers sluit qua sfeer helemaal aan bij de andere woningen. Ook hier is sprake van variatie in de gevels en fraaie details in het metselwerk. De 2 onder 1 kapwoningen zijn ruim van opzet, van circa 114 m2 tot 139 m2, en hebben een tuin rondom. Parkeren kan op eigen terrein of op het centraal gelegen binnenhofje.

Alle woningen in Plantage 11 zijn verkocht

Alle woningen in nieuwbouwproject Plantage 11 zijn inmiddels verkocht. De bouw start eind oktober 2018 en de bouwtijd is circa 1 jaar. De kopers ontvangen te zijner tijd een uitnodiging voor de feestelijke start bouw viering. 


Lees hier meer informatie over Plantage 11.

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?