Logo Logo

Op dit moment in verkoop

Plantage 11: De woningen in Plantage 11 zijn in verkoop. Bekijk hier het woningaanbod. 

Plantage de Sniep Fase 10: Deze fase bestaat uit 60 eengezinswoningen. De opzet van fase 10 is speels. Zo heeft elk blok een verschillend gevelbeeld. Dit 'speelse' is ook terug te vinden in de woningtypes en daarmee de plattegronden van de woningen. De woonoppervlakten variëren tussen 114 m² en 223 m². De woningen zijn in verkoop. Bekijk hier de website van fase 10 van de Sniep.

Bouw gestart

Fase 9: Alle 62 eengezinswoningen van fase 9 zijn inmiddels verkocht. Heb je interesse in een woning in Plantage de Sniep? Schrijf je dan in als belangstellende, zodat je automatisch op de hoogte wordt gehouden van nieuwe ontwikkelingen. 

Plantage Buyten: Alle 28 vrijstaande woningen van Plantage Buyten zijn inmiddels verkocht. Voor meer informatie, ga naar Plantage Buyten.

Huren in Plantage de Sniep?

Heb je interesse in een huurwoning in Plantage de Sniep? Op Funda (projecten) kun je informatie vinden over de huurappartementen in het project Diemzigt, in bovenstaande situatiekaart aangegeven met de letter B. Hier kun je ook informatie vinden van de betreffende contactpersoon. 

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?