Logo Logo

Bezoekje aan de markt?

Iedere woensdag is er markt met verse stroopwafels, een harinkje en diverse streekproducten. Je bent er zo!

Want... Plantage De Sniep ligt fantastisch: dichtbij het winkelcentrum en dus de markt, omringd door groen en gelegen aan het einde van tramlijn 9. Kinderen kunnen naar hartenlust buitenspelen en lekker op de fiets naar school of de markt. Je bent zo in de stad, het bos of de polder. Kortom, een veilige, groene en gezellige omgeving voor jou en je kinderen.

Wat is er nog meer?

Onderwijs & zorg

In de directe omgeving zijn voldoende huisartsen, tandartsen en fysiotherapeuten gevestigd. Voor ziekenhuizen kun je in het AMC, de Amsterdamse VU of het OLVG terecht. Ook onderwijs is lekker dicht in de buurt. In Plantage de Sniep zelf is een nieuwe basisschool: De Kersenboom. Deze school biedt naast het reguliere rooster ook buitenschoolse opvang. Alle denkbare vormen van voortgezet onderwijs, opleidingen en universiteiten zijn goed bereikbaar met de fiets of het openbaar vervoer in Diemen of Amsterdam.

Sport & Cultuur

Sport- of cultuurliefhebber? In de buurt vind je allerlei sportverenigingen zoals voetbalvereniging sv Diemen, tennisvereniging ATV Diemen, Korfbalvereniging DKV Victoria, Honk- en softbalvereniging TIW Survivors,Tennis Vereniging Diemen Zuid en hockeyclub HC Athena.

Schaatsen kan op de Jaap Edenbaan of op de natuurijsbaan om de hoek. Voor het culturele leven vind je theater De Omval, diverse theatergroepen en bijvoorbeeld een balletschool in de buurt en eens per jaar het Loswalfestival en het Diemer Festijn.

Shoppen & uitgaan

In het winkelcentrum Diemerplein kun je terecht voor je dagelijkse boodschappen en elke woensdag is er markt met verse stroopwafels, een harinkje en diverse streekproducten. Na een drukke dag even snel een hapje eten? Diemen heeft uitstekende restaurantjes.

Bossen & parken

Een derde van Diemen bestaat uit bossen en parken. Alle ruimte voor recreatie in het groen: fietsen, picknicken, schatgraven en hardlopen. Snuif de frisse lucht in het Diemerbos, recreatiegebied Overdiemen, het Penbos en de Diemervijfhoek.

Nog meer weten? Bekijk onderstaande kaart eens goed. Bepaal aan de linkerzijde van de kaart, welke voorzieningen je wilt zien.

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?