Diemen en Amsterdam

Plantage De Sniep biedt het beste van twee werelden. Je bent binnen een kwartier, op de fiets of met de tram, bij je vrienden en collega’s in de stad, maar je woont lekker vrij in het groen, met de auto voor de deur. In dezelfde tijd fiets je vanuit Plantage De Sniep naar het IJmeer. Wat wil je nog meer?

In Amsterdam wil je op stap

Woon je in de stad? Dan vind je waarschijnlijk alles buiten de ring te ver van Amsterdam. Aan de andere kant ben je op zoek naar een ruime woning met een tuin, waar je de auto en liefst ook nog een bootje voor de deur hebt. Eigenlijk wil je wat meer rust en groen om je heen. Zeker voor de kinderen. Dat vind je niet in Amsterdam, maar wel als je een kwartiertje verder fietst naar Plantage De Sniep. Ideaal als je werkt in Amsterdam! Blijf genieten van alles wat Amsterdam te bieden heeft: de grachtengordel, winkels, kroegen, theaters, bioscopen, de Jordaan en de terrasjes. En geniet er vooral van dat je de drukte en het lawaai achter je kan laten wanneer je wilt.

In Diemen wil je wonen

Diemen is een lekker gewoon dorp, maar ligt op een buitengewone locatie met Amsterdam, bossen, water, winkelcentra, sportvelden en restaurants direct in de buurt. Dat maakt Diemen zo bijzonder en voor je gezin heerlijk om te wonen. Terwijl jij op de fiets de boodschappen aan het Diemerplein doet, kunnen de kinderen naar hartenlust buitenspelen, sporten en varen. Of jullie kunnen met het hele gezin in het Diemerbos picknicken, voetballen, languit in de zon liggen, wandelen en de moerassen verkennen. Er is genoeg te doen.

Amsterdam

Wonen bij de stad

fiets amsterdam
Jongens voetbal

Omringd door groen

  Bekijk de wijken
  Wonen in Diemen