Plantage 11 - Nu in verkoop!

27 februari '18

Het is zover! Alle verkoopdocumentatie vind je vanaf nu op de projectwebsite. Denk hierbij aan de brochure, prijslijst, contracttekeningen, maar ook meer/minderwerk opties en nog veel meer. Ook vind je op de website de meest gestelde vragen. De digitale inschrijving start op maandag 5 maart om 12.00 uur. Meer informatie over de verkoopprocedure vind je op de website

Woningaanbod Plantage 11

In Plantage 11 komen 34 ruime eengezinswoningen en 16 twee-onder-één kap woningen geïnspireerd op de stijl van de Amsterdamse School. Verschillende steensoorten, metselwerk, wit keim, mooie details en deurposten. De verschillende gevels geven het nieuwbouwproject een authentiek uiterlijk in de sfeer van de Amsterdamse school, maar dan met alle woonkwaliteiten van nu. Wie straks door Plantage 11 loopt, waant zich in een ouderwets gezellig buurtje.

Plantage 11 - wonen in de Sniep

De rijwoningen bestaan uit 28 tussenwoningen en 6 hoekwoningen met een oppervlakte van ca. 111 m² tot en met 140 m². De twee-onder-een-kapwoningen hebben een woonoppervlakte van ca. 114 m² tot en met 139 m² en hebben een parkeerplaats op eigen terrein. Alle woningen hebben vloerverwarming op de begane grond en zonnepanelen op het dak. Een complete keuken en badkamer is in de koopsom inbegrepen. Het openbare gebied rondom de woningen, zoals de straten, paden, groenvoorzieningen en ondergrondse afvalcontainers, worden met grote zorg door de gemeente aangelegd. Parkeren kan gewoon in de straat. De woningen grenzend aan het binnengebied krijgen een eigen parkeerplaats.

  Plantage 11 nu in verkoop!
  Bekijk het woningaanbod!