Logo Logo

Een korte terugblik naar het afgelopen jaar en wat brengt 2018 ons?

Lees verder

De inschrijving voor de woningen in fase 10 van Plantage De Sniep is gesloten. Notariskantoor Brummelhuis heeft de loting verricht en vervolgens zijn alle woningen toegewezen. Je kunt de uitslag van de loting zien in je Eigen Huis account.

Lees verder

Het is zover: de verkoop van De Sniep fase 10 is gestart! Alle informatie over de woningen staat online en je kunt deze downloaden wanneer jou het uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren gaat online via Mijn Eigen Huis.

Lees verder

We zijn er bijna klaar voor! Dinsdag, 21 november, start de verkoop van de 60 woningen in Fase 10. Zet het alvast in je agenda! Benieuwd hoe de verkoop in zijn werk gaat? Lees dan verder.

Lees verder

Alvast een kijkje nemen in de woningen van Fase 10? We hebben interieurimpressies laten maken van een aantal verschillende woningtypes.

Lees verder

Fase 10 bestaat uit 6 verschillende woningtypen. Maar waar ligt nu welk woningtype? Bekijk de situatiekaart en ga na welk woningtype jouw voorkeur heeft. Nieuwsgierig?

Lees verder

Hoe handig is het om alle info van één of meerdere nieuwbouwprojecten op 1 plek te kunnen terugvinden? Dat kan voortaan via je eigen Mijn Eigen Huis account.

Lees verder

De 1e schetsen van de nieuwbouwwoningen aan de Keulse Vaart zijn binnen. De opzet van fase 10 is speels. Zo heeft elk woningblok een verschillend gevelbeeld. Dit ‘speelse’ is ook terug te vinden in de woningtypes en daarmee de plattegronden van de woningen.

Lees verder

In maart 2016 is de verkoop van de 28 vrijstaande woningen in Plantage Buyten gestart. Een uniek project in Plantage de Sniep. Ruime kavels waar je zelf, met behulp van een woningconfigurator, je woning kon samenstellen.

Lees verder

Fase 9, 100% verkocht!

Voor de kopers van Plantage de Sniep fase 9 is een nieuwe mijlpaal bereikt. Zij hebben recent de 'hoera-brief' ontvangen. Maar wat houdt dat nu precies in?

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?