Fase 9 De Sniep
Logo Logo

Voorzieningen in de buurt van Fase 9

Fase 9 wordt gebouwd in Diemen. Dat betekent dat je gelijk al geniet van de uitstekende voorzieningen in de buurt van Plantage de Sniep. Winkel, wandel, sport, ga uit eten en naar school! Daarbij ben je met de tram of fiets zo in Amsterdam.

School en zorg

Diemen heeft goede gezondheidszorgvoorzieningen en diverse basisscholen. In Plantage de Sniep vind je basisschool de Kersenboom. Handig! Voor het voortgezet onderwijs en voor vervolgopleidingen gaan de kinderen uit Diemen richting Amsterdam en omstreken. Door het goede openbaar vervoer zijn ze er zo.

Boodschappen doen

Diemen heeft de ontspannen sfeer van een dorp met de voorzieningen van een kleine stad. Je vindt hier alles wat je dagelijks nodig hebt. Winkelcentrum het Diemerplein biedt een heel uitgebreid aanbod van winkels en restaurantjes. En wil je meer? Dan fiets je zo naar Amsterdam Oost.

Recreatie en sport

Lekker ontspannen doe je in het Diemerbos, recreatiegebied Overdiemen, het Penbos en de Diemervijfhoek. Sport je graag? Kies maar! Diemen heeft zijn eigen voetbal-, tennis-, korfbal-, softbal- en hockeyvereniging. Of fitness je liever? Kan ook. Een paar minuten lopen en je zit in de sportschool.

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?