Fase 10 De Sniep
Logo Logo

Bereikbaarheid

Een van de grote pluspunten van Plantage de Sniep is de bereikbaarheid en de ligging. Via de Muiderstraatweg rijd je zo Amsterdam-Oost in of de ring A10 op. Rijd je de andere kant op, dan zit je direct op de A1 richting het oosten. Liever met de fiets? In 5 minuten ben je in het centrum van Diemen voor je dagelijkse boodschappen, bij de verschillende sportclubs of de basisschool.

Te voet

Veel voorzieningen zijn vanuit Plantage de Sniep wandelend te bereiken. Zo ligt de Bredeschool De Kerseboom in de woonwijk en zijn sportvoorzieningen om de hoek. Net als de eindhalte van tramlijn 9, via Amsterdam Oost naar Amsterdam CS.

Met de fiets

Vanuit Plantage de Sniep is er een aansluiting op het bestaande fietspadennet, zodat je heel gemakkelijk het centrum van Diemen bereikt. Boodschappen doen? Binnen 5 minuten ben je bij de winkels.

Met de auto

De Muiderstraatweg in Diemen verbindt dorpen en steden met elkaar in de omgeving van Diemen. Vanuit jouw nieuwe woning rijd je in 5 minuten naar het centrum van Diemen en je bent zo op de A10, de A1 of de A2. Binnen 25 minuten ben je in Amsterdam, Almere of Schiphol.

 

Parkeren

Alle nieuwbouwwoningen hebben een vaste parkeerplaats op eigen terrein of in een parkeergarage. Je 2e auto of de auto van bezoekers worden geparkeerd langs de omliggende straten. Daar geldt een blauwe zone, maar het is mogelijk om bij de gemeente een ontheffing aan te vragen. Volgens opgave van de gemeente kost een ontheffing € 96 voor 2 jaar.

Per 1 januari 2017 introduceert de gemeente Diemen een BezoekersApp waarbij het bezoek zich kan aanmelden via de app. Met de BezoekersApp kun je bezoek laten parkeren in de blauwe zone waar je woonachtig bent. Vooraf koop je parkeertegoed. Alle informatie over de BezoekersApp vind je op de website van gemeente Diemen.

Het OV

De woningen  liggen op steenworp afstand van de eindhalte van tram 9. Stap op de tram naar de Middenweg of Oostpoort in Amsterdam Oost of rijd wat verder en je bevind je midden in het feestgedruis op het Rembrandtsplein. Tram 9 rijdt door naar het Amsterdam Centraal Station. Diemen heeft ook 2 treinstations. De dichtstbijzijnde vind je op 5 minuten fietsafstand.

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?