De voordelen van wonen in De Sniep

Wil je een ruime woning in of rond Amsterdam met een diepe tuin en een eigen parkeerplaats voor je auto? En ben je de discussie over erfpacht zat? Maar wil je ook makkelijk en snel in het centrum van Amsterdam zijn? Dan is een nieuwbouwwoning in Plantage de Sniep het antwoord! In deze jonge wijk in Diemen heb je alle voorzieningen van Amsterdam dichtbij, maar beschik je vooral over de voordelen van wonen buiten de stad. 

Alle woningen zijn verkocht!

De 60 nieuwbouwwoningen liggen tussen de Keulse Vaart, Het Pontveer, Kriekenoord en De Wissel. De Keulse Vaart wordt een rustige parallelweg na de herinrichting van de Muiderstraatweg (zie onder). Er komen uiteenlopende woningtypen, waarbij de woonoppervlakten liggen tussen 114 m² en 223 m². De gevels vertonen veel variatie en hebben een hoge mate van detaillering. Elke woning beschikt over een eigen parkeerplaats. Bij een klein aantal woningen kan dat op eigen terrein, terwijl de andere bewoners straks parkeren in een afgesloten parkeergarage.

Alle woningen zijn inmiddels verkocht. 

De Muiderstraatweg

De Muiderstraatweg is de belangrijkste verbinding tussen Diemen en Amsterdam. De gemeente Diemen heeft haar plannen voor het vormgeven van de Muiderstraatweg op papier gezet. Hieronder de impressie zoals die door de gemeente is verstrekt.

Muiderstraatweg
Neem contact op Vragen over Plantage De Sniep?
  Voorzieningen rondom Plantage de Sniep!