Logo Logo

Binnenkort in verkoop

Plantage 11: De woningen in Plantage 11 gaan naar verwachting medio oktober in verkoop. Binnenkort volgt meer informatie over deze woningen.

Plantage de Sniep Fase 10: Deze fase bestaat uit 60 eengezinswoningen. De opzet van fase 10 is speels. Zo heeft elk blok een verschillend gevelbeeld. Dit 'speelse' is ook terug te vinden in de woningtypes en daarmee de plattegronden van de woningen. De woonoppervlakten variëren tussen 112 m² en 204 m². De verwachting is dat deze woningen medio oktober in verkoop gaan. Bekijk de website van fase 10 en meld je aan voor de nieuwsbrief. We houden je graag op de hoogte.

Bouw gestart

Fase 9: Alle 62 eengezinswoningen van fase 9 zijn inmiddels verkocht. Heb je interesse in een woning in Plantage de Sniep? Schrijf je dan in als belangstellende, zodat je automatisch op de hoogte wordt gehouden van nieuwe ontwikkelingen. 

Plantage Buyten: Alle 28 vrijstaande woningen van Plantage Buyten zijn inmiddels verkocht. Voor meer informatie, ga naar Plantage Buyten.

Huren in Plantage de Sniep?

Heb je interesse in een huurwoning in Plantage de Sniep? Op Funda (projecten) kun je informatie vinden over de huurappartementen in het project Diemzigt, in bovenstaande situatiekaart aangegeven met de letter B. Hier kun je ook informatie vinden van de betreffende contactpersoon. 

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?