Logo Logo

De 1e schetsen van de nieuwbouwwoningen aan de Keulse Vaart zijn binnen. De opzet van fase 10 is speels. Zo heeft elk woningblok een verschillend gevelbeeld. Dit ‘speelse’ is ook terug te vinden in de woningtypes en daarmee de plattegronden van de woningen.

Lees verder

In maart 2016 is de verkoop van de 28 vrijstaande woningen in Plantage Buyten gestart. Een uniek project in Plantage de Sniep. Ruime kavels waar je zelf, met behulp van een woningconfigurator, je woning kon samenstellen.

Lees verder

Fase 9, 100% verkocht!

Voor de kopers van Plantage de Sniep fase 9 is een nieuwe mijlpaal bereikt. Zij hebben recent de 'hoera-brief' ontvangen. Maar wat houdt dat nu precies in?

Lees verder

Let it snow!

Met de feestdagen voor de deur, nemen we je mee in winterse sferen... Plantage Buyten in de sneeuw.

Lees verder

Bijna alle woningen van fase 9 zijn inmiddels verkocht maar wat brengt 2017 Plantage de Sniep?

Lees verder

In het voorjaar van 2016 is de verkoop van de 28 kavels van Plantage Buyten gestart. Inmiddels kunnen we je vertellen dat bijna alle kavels zijn verkocht!

Lees verder

Op 22 september om 10.00 uur start de verkoop van de 62 eengezinswoningen. Lees hier verder voor meer informatie over de verkoop.

Lees verder

Fase 9 ligt parallel aan de Muiderstraatweg in het project Plantage de Sniep. Deze fase bestaat uit in totaal 62 eengezinswoningen. Benieuwd waar deze fase in Plantage de Sniep ligt? Bekijk hier de situatiekaart.

Lees verder

De verkoop van de 28 vrijstaande woningen met multifunctioneel bijgebouw in Plantage Buyten is op 30 maart gestart. De inschrijving sluit op 20 april a.s. om 12.00 uur.

Lees verder

In het nieuwste plandeel van Plantage de Sniep komen 28 prachtige vrijstaande woningen met bijgebouw in verkoop.

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?