Fase 10 De Sniep
Logo Logo

Stel woonwensen in

Hoe snel wil je verhuizen?

Zo snel mogelijk

Tussen nu en 6 maanden

Over 6 maanden tot een jaar

Over een jaar of later

Geen voorkeur

Wat voor woonoppervlakte zoek je?

50 m2

75 m2

100 m2

150 m2

200 m2

250+ m2

3 kamers

4 kamers

5 kamers

6+ kamers

Naar wat voor soort woning ben je op zoek?

Wat is de prijs die je wilt betalen?

€ 0

value

€ 500.000 +

Welke sfeer spreekt je het meeste aan?

Wis alle filters

Geen woningen gevonden

Er zijn geen woningen gevonden die met uw woonwensen overeenkomen.

Veel variatie in fase 10!

Deze fase beschikt over een ruim aanbod uit verschillende woningtypen en daar weer varianten op. Daarom lopen ook de woonoppervlakten enorm uiteen. Het begint bij 114 m² voor een goede eengezinswoning en eindigt bij een unieke hoekwoning met vier woonlagen van bijna 220 m².

Aan de Keulsevaart, dat is de parallelweg van de Muiderstraatweg, komen souterrainwoningen met een keuken in het souterrain en de woonkamer op de bel-etage. Op hetzelfde niveau ligt een diepe tuin op het dak van de parkeergarage. Deze woningen hebben woonoppervlakten variërend van ca. 142 tot 168 m². De schets hierboven geeft een impressie van de voorgevel van deze woningen. Ter indicatie, koopsommen beginnen bij ca. € 480.000 v.o.n.

Aan Het Pontveer liggen ook 11 split-level-woningen, maar die beschikken over een hoog gelegen keuken aan de voorzijde en lager gelegen living grenzend aan de achtertuin. Daardoor hebben deze woningen in de woonkamer extra hoge plafonds en hoge ramen. De woonoppervlakte bedraagt ca. 114 m², maar de hoekwoningen zijn veel groter. Indicatie vanaf-prijzen ca. € 395.000 v.o.n.

Aan De Wissel komen vijf woningen met openslaande deuren naar een veranda aan de voorkant van het huis. Van daaruit kijk je straks in de verte door het park aan de overkant van de straat. Afhankelijk van het type varieert het woonoppervlak van ca. 120 tot 127 m². In het verlengde staat aan De Wissel een rij met 10 woningen waarbij de bewoner straks op eigen terrein parkeert. Deze huizen zijn met ca. 125 m² iets ruimer. Prijzenindicatie: vanaf ca. € 450.000.

Voor de huizen aan De Kriekenoord ligt een autovrije straat langs het doorgetrokken water. Deze huizen hebben ca. 120 m² aan woonoppervlakte. Indicatie vanaf-prijzen ca. € 440.000 v.o.n.

Aan de binnenkant van het plangebied liggen straks 10 woningen aan een intiem hof. Deze sfeer wordt versterkt door mooie witte voorgevels. De woonoppervlakte bedraagt 113 of 117 m² wat veroorzaakt wordt door een gedeeltelijk opgetrokken voorgevel op de tweede verdieping. Ter indicatie, koopsommen beginnen bij ca. € 425.000 v.o.n.

We willen teleurstellingen voorkomen en noemen daarom slechts richtprijzen ter indicatie. Je kunt daaraan geen rechten ontlenen. In deze tijd met stormachtige ontwikkelingen op de woningmarkt maken we de definitieve koopsommen pas bekend zodra de verkoop start. Voor de start van de verkoop van fase 10 kun je kijken op de pagina Planning.

Kijk ook eens naar...

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?